Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hűségpont rendszer

A HŰSÉGPONT RENDSZER FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a www.kreativhobby.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tud hűségpontokhoz jutni. Viszonteladók nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

Hogyan gyűjtheted a pontjaid?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést.
A pontokat az akciós és  teljes áru termékekre tudja beváltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatod fel a pontokat?

A hűségpontokat egy évig, (365 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről az adott termék oldalán kapsz tájékoztatást.
Normál áras termékeknél minden 200Ft után kapsz 4 pontot, akciós termékeknél pedig 150Ft után jár a 4 pont.
Fontos, hogy a hűségpontok Ft-ra váltott értéke időnként változhat. A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri, vagyis 1 pont = 1 forint. 
Javasoljuk, hogy figyeld akcióinkat, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot postáztuk. ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának Elküldött-re állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjaid összeadódnak, amit részben vagy egészben, egy éven belül bármikor felhasználhatsz. Pontjaid egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓKOM menüpont alatt kapsz tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN a FIZETÉSI MÓD menüpont alatt válthatod be. Előző vásárlások alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudsz érvényesíteni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat

Abban az esetben, ha a megrendelt csomagod nem veszed át és az visszaküldésre kerül, az összes pontját töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Ne feledd! Iratkozz fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphatsz akcióinkról, így a pontok értékének növeléséről is.

Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

Üdvözlettel:

Kreatív Hobby webáruház csapata

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűségpont