Vásárolj állandó 10% kedvezménnyel pécsi üzletünkben!

2016-02-01

Pécsi üzletünk csatlakozott a Tüke Kártya kedvezmény rendszerhez, így kártyatulajdonosként már nálunk is kedvezményesen vásárolhatsz!

Kedves pécsi vásárlóink!

Jó hírünk van a számotokra! Ha rendelkeztek pécsi állandó vagy ideiglenes lakcímmel, akkor kiválthatjátok a Tüke Kártyát, mellyel számtalan elfogadóhelyen kedvezményt kaphattok!

A Tüke Kártya programhoz immáron mi is csatlakoztunk, ami azt jelenti, hogy, ha nálunk vásároltok, és fizetéskor felmutatjátok a Tüke Kártyátokat, akkor mindenre* 10% kedvezményt kaptok!A kártya egy évre, 800 Ft-os éves díjjal váltható ki.
Bővebb információkat a Tüke Kártya honlapján találhattok ITT! >>

*A kedvezmény alól kivételt képeznek a Feldobox termékek, a Unique ékszerek és a KH Ajándékutalvány, valamint más akcióval, kuponnal, kedvezménnyel a Tüke Kártya nem összevonható!

A Tüke Kártyával kizárólag a pécsi üzletünkben, személyesen vásárolhatsz kedvezménnyel!

További cikkek

Inspirálódj legújabb Húsvéti Pöttyös Füzetünkből!

Idén áprilisban érkezik a húsvéti nyuszi, és mi, mint lelkes alkotók, fel vagyunk készülve az érkezésére, és számtalan újdonsággal várjuk! Nézd meg Te is újdonságainkat, és készülj Te is az Ünnepekre új, trendi dekorációkkal, ajándékokkal!

Tovább
Feldobox élménycsomagok Húsvétra!

A Feldobox egy eredeti ajándékutalvány, mellyel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

Tovább
Értékes hulladék, mi az?

A történelmi korokban igen értékes anyag volt, amihez csak a fáraók, királyok, egyházi elöljárók juthattak hozzá, a perzsák pedig drágakőnek tartották. Manapság az üveg teljesen hétköznapi anyag, és a feleslegessé vált, vagy eltört termékeket egyszerűen kidobjuk. Pedig az üveg gyakorlatilag végtelen alkalommal újrahasznosítható anyag, anélkül, hogy a minősége romlana. Az üveg érték. Az üveghulladék még inkább az. 

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem