Kutyabarát bevásárló hely a KH Áruház!

2015-09-09

Négylábú kedvenced nélkül egy lépést sem teszel? Emiatt sok üzletbe nem is tudsz bemenni, ahová pedig szeretnél? Nos, hozzánk bátran elhozhatod kutyusodat is! A KH Áruház ugyanis immár hivatalosan is kutyabarát bevásárlóhely lett!

Üllői úti Áruházunk felkerült a kutyabaráthelyek.hu-ra. Más üzletek, valamint kávézók, éttermek és múzeumok mellett a legújabb kutyabarát helynek a mi Áruházunk számít.

Ha a vásárlás idejére sem szeretnéd otthon hagyni leghűségesebb barátodat, vagy csak sétálni indultál, ám mégis szívesen betérnél hozzánk, szeretettel várunk!

Ő Tessa, aki már ismeri a járást Áruházunkban.

Tessa, miután alaposan szemügyre vette a KH Design egységcsomagokat, megtalálta a kedvencét - a Lepke párnára esett a választása. :-)

Gyere el Te is, és bátran pakold meg a kosarad! Kutyusod biztosan szívesen segít majd a vásárlásban.

Szeretettel várunk minden gazdit és kedvencét - súlytól, fajtától és mérettől függetlenül - a KH Áruházban! :-)

 

 

 

További cikkek

Inspirálódj legújabb Húsvéti Pöttyös Füzetünkből!

Idén áprilisban érkezik a húsvéti nyuszi, és mi, mint lelkes alkotók, fel vagyunk készülve az érkezésére, és számtalan újdonsággal várjuk! Nézd meg Te is újdonságainkat, és készülj Te is az Ünnepekre új, trendi dekorációkkal, ajándékokkal!

Tovább
Feldobox élménycsomagok Húsvétra!

A Feldobox egy eredeti ajándékutalvány, mellyel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

Tovább
Értékes hulladék, mi az?

A történelmi korokban igen értékes anyag volt, amihez csak a fáraók, királyok, egyházi elöljárók juthattak hozzá, a perzsák pedig drágakőnek tartották. Manapság az üveg teljesen hétköznapi anyag, és a feleslegessé vált, vagy eltört termékeket egyszerűen kidobjuk. Pedig az üveg gyakorlatilag végtelen alkalommal újrahasznosítható anyag, anélkül, hogy a minősége romlana. Az üveg érték. Az üveghulladék még inkább az. 

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem