Galériák

Üzleteink - KH Tatabánya

2016. május 20-a egy újabb fontos nap a KH történetében. Üzlethálózatunk egy újabb saját vidéki bolttal bővült ugyanis Komárom-Esztergom megye székhelyén, Tatabányán!

Sok szeretettel várunk Benneteket a Vértes Center földszintjén, a Deichmann mellett!

Játék a zsugorkával

A zsugorka technika magával ragadja az embert. És nem csak a gyerekeket, hidd el, hogy ha Te kipróbálod, egyszerűen Te sem fogod tudni abbahagyni a zsugirítást!:-) A kicsik kedvenc kis figurái mellett csodaszép ékszereket, kulcstartókat, képeket, sőt gombokat is készíthetsz zsugorfóliából! Inspirálódj albumunkból!:-)

3Doodler - rajzolj a levegőben!

A Magyarországon csak igen kevés helyen kapható 3Doodler nyomtatótollat nálunk is megvásárolhatjátok! De, hogy mi mindent kezdhettek vele? Azt megtudhatjátok a 3D-s rajzeszközt bemutató cikkünkből, inspirációkat pedig innen, Galériánkból meríthettek! Rajzoljatok szabadon, a levegőben! A 3Doodlerrel nincs határ!:-)

Fotók: the3doodler.com

Üzleteink - KH Áruház - a kutyabarát üzlet

2015. szeptemberétől Áruházunk felkerült a kutyabaráthelyek.hu-ra. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a kedvenc nélkül érkezőket már nem is várjuk! Mindenkit szeretettel látunk Áruházunkban! Gyertek ötletelni, tanácsot kérni, nézelődni, vásárolni!:-) Vigyázat! Hozzának nem éri meg csak 1 percre beugrani! Többezer termékünk csábít a hosszas nézelődésre és az alkotókedvetek beindítására!;-)

IV. Zánkai Közlekedésbiztonsági Nap

2015. augusztus 6-án Zánkán jártunk az Erzsébet-táborban, ahol a IV. Zánkai Közlekedésbiztonsági Napon tartottunk kreatív foglalkozásokat a gyerekeknek.

Levendulabuzogány

A Lavender wand, vagyis a levendulabuzogány egy népszerű dekoráció, melyet rendkívül sokféleképpen készíthettek el - nem csak lila szalagokkal, hanem a szivárvány bármely színében nagyon mutatósak, és ezáltal bármely otthon, esemény tökéletes dekorációi lehetnek. A buzogánykészítés mintájára kis kosárkákat is fonhattok.

Képek forrása: Pinterest

Céges kirándulás Ausztriába

2015. április 12-én cégünk egyre népesedő csapata - kiegészülve egy-két unokával és kutyussal - egy jó kis hegyi túrán vett részt az ausztriai Hohe Wand Természeti Parkban. Cool

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem