Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fiskars KUPON AKCIÓ

2019. 10. 21. 11:35:00

Kedves Vásárlóink!

Vásároljon tetszőleges termékeket 2019. október 18.-november 21. között összesen 3500 Ft felett a Kreatív Hobby üzletek valamelyikében és így 35% kedvezménnyel veheti meg az akcióban részt vevő 7 FISKARS termék egyikét! Amennyiben 2000 Ft felett vásárol 1 pecsétet kap, amit a következő vásárlása összegével ki tud egészíteni 3500 Ft értékre, így kedvezményesen vásárolhat a 7 FISKARS termék egyikéből az akció ideje alatt. 

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

A kupon akció más kedvezményekkel nem összevonható, készpénzre nem váltható.

 

 

Mi is a Fiskars?

Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars késekFiskars késblokkokFiskars kés készletekFiskars ollókFiskars fűrészekFiskars fejszékFiskars ágvágók és Fiskars sövényvágókFiskars fűnyíró ollókFiskars metszőollókFiskars lábasokFiskars serpenyőkFiskars kerti kesztyűkFiskars gereblyék és lombseprűkFiskars vasvillákFiskars ásókFiskars lapátokFiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.

1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

 

Ollóink

Cérnavágó olló

​Fiskars Classic cérnavágó olló 12 cm-es hosszúságú, súlya 25 g. Az élek anyaga rozsdamentes acél. A vékony szálak, hímzések pontos eldolgozásánál használhatja Ön elsősorban az ollót. Ergonomikus kialakítású, így kényelmes fogást biztosít vágás közben. A markolat nagy felületet nyújt az ujjainak a nyomáshoz, így a kifejtett erőt egyenletesen osztja el. Mosogatógépbe is teheti az eszközt.

Általános olló 21cm

​Fiskars általános ollója 21 cm-es, rozsdamentes acél pengével rendelkezik és 83 g súlyú. Az eszköz a Classic termékcsalád tagja. Nagy előnye, hogy mosogatógépben is tisztítható.

Ergonomikus nyélkialakításának köszönhetően használata kényelmes az Ön számára, mivel a markolat nagy felületet biztosít az ujjainak a nyomáshoz, ezáltal egyenletesen oszlatja el a kifejtett erőt. A Fiskars általános ollót  Ön használhatja otthon, munkahelyén, iskolában.

 

Általános olló balkezes 21cm

A ​Fiskars balkezes általános ollója a Classic termékcsaládba tartozik. Rozsdamentes acél pengéjének hossza 21 cm, súlya 85 g. A termék nagy előnye, hogy mosogatógépben is tisztítható.

Ez az általános olló balkezesek mindennapi használatára készült, mutatós, piros színben. Ön csavarral állíthatja pengéinek feszességét. Ergonomikus nyélkialakítású, mely nagy felületet biztosít az Ön ujjai számára a nyomás kifejtéséhez, így az olló egyenletesen oszlatja el a kifejtett erőt.

 

Fiskars Classic cikcakk olló 23cm

​A Fiskars Classic cikcakk olló 23 cm-es hosszúságú, rozsdamentes acél pengével ellátott eszköz, melynek súlya 136 g. Ön elsősorban szőtt textíliák tisztázására és egyéb anyagok díszítő vágására használhatja az ollót, mivel a hosszabb alsó penge, vágás közben megtartja az anyagot.

Ergonomikus kialakítása, kényelmet nyújt Önnek. Nagy felületet biztosít ujjai számára a markolat, így a nyomáskor kifejtett erőt egyenletesen oszlatja el. A cikcakk ollómosogatógépbe is beteheti.

 

Fiskars gyerekolló 13cm

Fiskars First gyermekolló,narancssárga. Kifejezetten a kicsi kezekhez lett kialakítva a nyél. Gyermekei biztonsággal használhatják, mivel a vége lekerekített. Az olló hossza 13 cm, a penge feszességét a középen található csavar segítségével állíthatja be.

 

Fiskars Classic kézimunka olló 10cm

​Fiskars Classic olló 10 cm-es rozsdamentes acél pengével ellátott, melynek súya 13 g. Az olló hegyes és éles, így Ön pontosan tudja vágni a hímzett kelmét, hímzőfonalat.

Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes és biztos fogást nyújt önnek, emellett a markolat nagy felületet biztosít ujjai számára a nyomáshoz, amely egyenletesen oszlatja el, a kifejtett erőt. További előnye, hogy mosogatógépbe is teheti a kézimunka ollót.

 

Fiskars általános olló 25cm

Fiskars Functional Form általános olló, 25 cm-es, fehér színben. Ergonomikus kialakítású, kényelmes fogású olló. A pengék feszítése a középső csavarral állítható. 
Fiskars általános ollót Ön használhatja otthon, munkahelyén, iskolában.

 

   

Tartalomhoz tartozó címkék: fiskars