Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Diamond Dotz konferencia 2019

Lukács Bálint
2019. 05. 13. 11:55:03

2018 telén egy nemzetközi hobbi vásárban találkoztunk először a Diamond Dotz céggel és termékeivel, akik ezeket a gyönyörű szép csillogó képeket gyártják és forgalmazzák. Nagyon megtetszettek első látásra, hiszen teljes mértékben beleillik a mi porfóliónkba. DIY kategóriába sorolható ez a termékcsoport, hiszen itt nem kész termékekről beszélhetünk, hanem olyan szettekről, amelyek egy az általunk kiválasztott mintát tartalmazzák, és minden olyan hozzávalót, amiből elkészíthetjük a saját művünket, amit lefordítva gyémántszemes kirakó készletnek nevezhetünk. Azóta is jó kapcsolatot ápolunk velük , és már itt Magyarországon az összes Kreatív Hobby üzletünkben és webáruházunkban megtalálhatók egyre nagyobb választékban.  

Idén tavaszzal kaptunk egy meghívást a Diamond Dotz képviselőitől az úgynevezett "Symposium 2019" nevű konferenciára, aminek nagyon örültünk és szívesen tettünk eleget a felkérésnek. A konferencia május 8-10-ig tartott Görögországban egy Porto Heli nevezetű kis tengerparti városban Athéntól 190 km-re. Nagyon kitettek magukért a szervezők, mert magát a rendezvényt egy négy csillagos tengerparti hotelben szervezték meg teljes ellátással, hajókirándulással és borkostolóval.

        

A konferencián több mint 30 ország képviseltette magát, köztük az Egyesült Államok, Canada, Ausztrália, Dél Afrika, de Európából is nagyon sok ország képviselői is meghívást kaptak, mint pl. Németország, Hollandia, Románia, Olaszország, Cyprus, Portugália, Franciaország stb. A gyár Kínában helyezkedik el, ahonnan a gyártó képviselői szintén eljöttek erre a nemzetközi megmozdulásra.  Minden nemzet képviselői egy 10-15 perces prezentációt tartottak, amiben a saját cégüket mutatták be és a helyi piac sajátosságait. Természetesen mi is készültünk egy kis bemutatóval és szöveggel, ami elnyerte a tetszését sok képviseletnek.

     

Külön jöttek oda gratulálni és beszélgetni a magyarországi piacról és a DD bevezetéséről. Ezen kívül a Diamond Dotz termékek eladási statisztikáit szemléltették és azt hogy a saját országukban milyen fogadtatása volt a termékeknek. Nálunk tavaly október óta érhetők el  és már most látszik az eladási statisztikában, hogy nagyon közkedvelt termékekről beszélünk. A konferencián többek között bemutatták a gyárat és a gyártási folyamatot és az új termékeket, amikkel hamarosan itthon is találkozhattok. A szervezők még arra is figyeltek, hogy egy workshop keretében mindenki dolgozhasson egy kicsit és készíthessen egy mintadarabot vagy ajándékot. 

  

     

Összefoglalásként annyit szeretnék leírni nektek, hogy részemről nagyon pozitív megítélése volt ennek a szűk 3 napnak mert, amellett, hogy rengeteg  érdekes és hasznos információval gazdagodtam, megismerkedhettem különböző országok üzletembereivel és képviselőivel. Természetesen maga a termékcsalád a Diamond Dotz szerintem egy szuper DIY termékcsoport, amiben van fantázia, és a gyártók folyamatosan bővítik és tervezik az újabbnál-újabb termékeket. Mindenki nagyon segítőkész volt és ugyan csak most találkoztam velül először, mindenki úgy viselkedett, mintha egy nagy család lennénk. Tényleg azt gondolom, hogy mentalitásban és hozzáállásban van mit tanulnuk más országokbn vagy földrészeken élő emberektől.