Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csináld magad - Adventi koszorú

Egy adventi koszorú elkészítése nem nehéz, csupán türelemre és némi időre van szükség hozzá. Rengeteg különböző stílus között válogathatunk, én most egy naturálisabb, természetesebb vonalú adventi koszorút készítettem. Az alábbiakban hasonló alapanyagokat találtok, melyekből el tudjátok készíteni saját koszorútokat.

 

Az adventi koszorú készítés első lépéseként érdemes először a gyertyákat rögzíteni.

Ezt megtehetjük gyertyatüskével, dróttal, vagy akár ragasztópisztollyal is. Ha ez kész, akkor először a nagyobb díszeket, terméseket helyezzük el a koszorún, majd utána a kisebbeket.

Mivel én egy naturális változatot szerettem volna, ezért a koszorút nem festem be semmivel, de ha ti szeretnétek, akkor nyugodtan tekerjétek be szalaggal vagy bármilyen anyaggal.

A díszeket ragasztópisztollyal érdemes rögzíteni a stabil tartás érdekében - de vigyázzatok, a ragasztópisztoly nagyon forró, ezért gyerekek ne használják!

A betűzőkkel a legkönnyebb bánni, hiszen a drótot csak bele kell szúrni az alapba, és kész.

Utolsó lépésként rögzítettem a fa feliratot, felragasztottam a ragasztható díszeket, majd az organza szalagból egy masnit készítettem, és ezt rögzítettem a koszorú elejére, és készen is vagyunk.

Egy adventi koszorú segítségünkre lehet az ünnepi hangolódásban, és tökéletes családi program lehet minden vasárnap újabbnál újabb gyertyákat meggyújtani.

Kellemes alkotást kíván a Kreatív Hobby csapata.

 

Az oldal tetejére