Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

CreativeWorld Frankfurt 2020

Lukács Bálint
2020. 01. 28. 15:21:15

Az idén sem volt kérdés, hogy részt veszünk e látogatóként az Európában egyik legnagyobb Hobby - Papír és Karácsony elnevezésű vásárba, ami Frankfurtban a Messe rendezvényközpontban került megrendezésre.
A Creativeworld a világ legnagyobb és legfontosabb vására a hobbi és hobbi kiegészítők szektorában.  A Frankfurti Kreatív Világ innovációkat mutat be a hobbi, a kézművesség, a grafikusok és művészek kellékei, a kézimunka, a textiltervezés és a dekoratív kézművesség területén.

A kiállítók listáján grafikusok, virágkereskedők, virágtervezők, textilipari kézművesek, kézművesek, lakberendezők, textilgyártók, faldekorátorok, művészek, festők, rajzokat és festményeket jelenítenek meg. A kiállítók lehetőséget kapnak arra, hogy termékeiket bemutassák a nemzetközi közönségnek, és növeljék ügyfélkörüket. Ez a platform ezenkívül életképes lehetőséget kínál a kreatív ágazat vállalkozásainak virágzására és új piacok megnyitására az üzleti tranzakciók számára.

Korai géppel indultunk, hogy már az első napon nyitáskor ott tobzódjunk mi is a kiállításon.

 Sikerült is odaérni reggel 9 órára nyitásra. 

 

A kiállítás még arra is nagyon jó lehetőség, hogy a már az általunk régóta forgalmazott termékek gyártóival, kiállítóival találkozhassunk és ápoljuk a jövőbeni üzleti kapcsolatokat. És természetesen arra is, amit már előbb említettem, hogy teljesen új gyártók termékeit feltérképezzük és bővítsük, szinesítsük.

A három napos túránk alatt tényleg sok érdekes és gyönyörű standot és termékeket láttunk, amiből az idén többet is behozunk a magyar piacra.

   

   

 

 

   

Remélem Te is ellátogatsz valamelyik üzletünkbe az idén, és élőben gyönyörködsz az új termékeinkben.

Köszönjük, hogy elovastad!

kh csapata