Találatok 'aranyozás' címkére

Aranyozás mesterfokon
Aranyozás mesterfokon

Ha Te is gyakran állsz meg a méregdrága, csodásan fénylő arany és ezüst dekorációkat árusító üzletek kirakatai előtt, de csak álmodozol arról, hogy bármelyiket a saját polcodon lásd viszont, akkor van egy jó hírünk! A hobbi ipar több lehetőséget is kínál arra, hogy a trendi luxuscikkek színvonalát elérő vagy éppen azokat meghazudtoló dekorokkal vedd körül magad!

Tovább
Műanyag játék vagy bronzszobor?
Műanyag játék vagy bronzszobor?

A folyékony fém remek lehetőséget ad arra, hogy egy felületnek metál színt adj. Sőt! Megtévesztően metál, fémes hatást kelts! Ahogyan azt az alábbi példa is bizonyítja... :-)

Tovább
Csillogó, aranyló húsvéti tojások
Csillogó, aranyló húsvéti tojások

Ezen a héten öntöttünk már tojást betonból, festettünk márványos tojást, dekupázsoltunk szalvétákat, papírokat, fotókat a különböző alapokra, vártuk a locsolókat galaxist ábrázoló és romantikus hangulatú tojásokkal, egy klasszikus azonban még nem volt: a csillogó, fénylő, aranyló húsvéti tojás. Eddig! Mert ma ez következik!:-)

Tovább
Menyasszony-Vőlegény pohárszett saját kezűleg!
Menyasszony-Vőlegény pohárszett saját kezűleg!

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat az ifjú pár pezsgős vagy boros poharait is az alkalomhoz illően „felöltöztetni” - a menyasszonynak és a vőlegénynek is hozzá, valamint az esküvői témához illő pohár kerül a terítéke mellé. Ha van kedvetek hozzá, ezeket a poharakat Ti magatok is elkészíthetitek, de akár - a másik oldalon állóként - az ifjú párt meg is lephetitek vele.

Tovább
Gyertyafény a télben
Gyertyafény a télben

Mi szeretjük az egyszerűt nagyszerűvé varázsolni, a semmiből, a régiből, a kevésből minél többet, szebbet, érdekesebbet kihozni.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem