Találatok 'Ragasztás' címkére

Szó elszáll, írás megmarad
Szó elszáll, írás megmarad

Egy esküvőn szeretjük mindennek megadni a módját. Ha arra törekszünk, hogy minden részlet tökéletes legyen, akkor még a vendégkönyv mellé kitett tollakat is esküvői ruhába kell bújtatnunk!

Tovább
Őszi emlékek scrapbook albumban
Őszi emlékek scrapbook albumban

Az őszi kirándulások során megannyi csodaszép pillanat adhat okot a fotózásra. És a sok szép pillanatot megörökítő fotók megannyi ötletet adhatnak csodaszép scrapbook albumok készítésére! Nézzünk meg most egy ilyet!

Tovább
Vidám kúpangyalkák
Vidám kúpangyalkák

Te hányféle angyalkát készítettél már eddig? Biztos vágtál már ki papírból, esetleg varrtál filcből, ragasztottál dekorgumiból vagy dióhéjból. No, de volt már dolgod ilyen mókás, kúp alakú angyalkákkal is? Ha még nem, itt az ideje, hogy gyarapítsd angyalka gyűjteményedet!;-)

Tovább
Eleség a madaraknak
Eleség a madaraknak

Bár meteorológiailag a tél már több mint egy hónapja elkezdődött, igazán hideget csak az Újév hozott. A zord időben gondoljatok a kis madarakra is, akik etetésével csodás pillanatokat hozhattok a kertbe, teraszra, erkélyre.

Tovább
Nincsen farsang álarc nélkül - 2.
Nincsen farsang álarc nélkül - 2.

Sorozatunk második részében a legújabb kartonmaszk szettjeinket mutatjuk be, melyek közül a fiúk és a lányok is megtalálhatják kedvenc formáikat, figuráikat.

Tovább
Nincsen farsang álarc nélkül - 3.
Nincsen farsang álarc nélkül - 3.

A farsang nem csak a gyerekeknek fontos és izgalmas esemény, a felnőttek manapság éppoly lelkesedéssel vetik bele magukat a jelmez- és álarckészítésbe. A kicsiknek szóló ötletek után most jöjjön néhány elegáns, igazi karneváli hangulatot idéző maszk felnőtteknek.

Tovább
Amit a quilling technikáról tudni kell
Amit a quilling technikáról tudni kell

A quilling technikát papírcsík technikának is szokták nevezni. Nem véletlenül. A technika lényege, hogy kisebb-nagyobb, különböző módon feltekert, sodort színes papírcsíkokból tetszőleges mintákat, képeket hozhatunk létre 2 vagy akár 3D-ben. A quilling technikában nincsen lehetetlen – a legegyszerűbb, apró virágocskáktól a legösszetettebb, már-már a műalkotás címet kiérdemlő papírcsodákig bármit elkészíthetünk. A két példa között persze hosszú az út, amihez a különböző, és egyre szélesebb skálát nyújtó termékkör mellett a kitartásé, a türelemé és a sok gyakorlásé a főszerep.

Tovább
Aranyozás mesterfokon
Aranyozás mesterfokon

Ha Te is gyakran állsz meg a méregdrága, csodásan fénylő arany és ezüst dekorációkat árusító üzletek kirakatai előtt, de csak álmodozol arról, hogy bármelyiket a saját polcodon lásd viszont, akkor van egy jó hírünk! A hobbi ipar több lehetőséget is kínál arra, hogy a trendi luxuscikkek színvonalát elérő vagy éppen azokat meghazudtoló dekorokkal vedd körül magad!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem