Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Black Friday

2018. 11. 22. 13:45:00

A Black Friday keretében – hasonlóan az Egyesült Államokban már hagyománnyá vált, a Hálaadást követő pénteki leárazásokhoz – 2018. november 23-án hatalmas kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat üzleteinkben illetve a webshopunkban. Az üzleteinkben november 23 - 25 között  normál nyitvatartási időben, míg webshopunkban november 22 - 23 között vásárolhat kedvezményes termékeinkből. 

Több, mint 4000 termék kedvezményes áron, a készlet erejéig. 

Az akcióban több, mint 4000 termékünk közül jelentős kedvezménnyel vásárolhat, az aktuális napi készlet erejéig. A webshopban feltüntetett árak a Black Friday-kedvezményt már tartalmazni fogják. A kedvezmény mértéke termékcsoportonként és termékenként eltérhet, illetve egyes termékcsoportokat nem érinti a kedvezmény. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbben részesülhessenek az akciós termékekből, csak háztartásban vagy személyes használathoz szokásos mennyiségre vonatkozó megrendeléseket áll módunkban teljesíteni.

Párhuzamos offline és online értékesítés

A hagyományos vásárlók igényét is szeretnénk kielégíteni, ezért úgy döntöttünk, hogy a boltjainkban is tartunk Black Friday akciót. Az alul megtalálható kupont bemutatva mobil eszközökön (tablet, telefon stb.) bármelyik Kreatív Hobby üzlet a pénztáránál és bemutatva igénybe veheted a kedvezményt a kuponon leírt feltételekkel. Természetesen az aktuális 2018 Ősz/tél Ötletmagazinból kivágva és bemutatva is érvényes a kupon.