Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ajándékkártya online

2020. 03. 26. 18:03:30

Kedves Vásárlóink!

 

Tájékoztatni szeretnélek titeket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az Aji kártyákat online formában is elfogadjuk a következő időszakban. Sajnos még a weboldalunk nem lett lefejlesztve arra, hogy automatikusan kezelje a rendszer a kártyákat, de manuálisan is működhet a beváltás. 

Itt nem csak a saját Kreatív Hobby kártyára gondolounk, hanem az általános kártyákra is, mint pl "Boldog születésnapot" vagy "Sok szeretettel" stb.

  

A következő szabályokat kellene betartani, amennyiben valaki rendelkezik Ajándékkártyával.

Lépésről-lépésre bemutatom a beváltás menetét.

1. Tedd be a kosárba a megvásárolni kívánt terméket. Az első pár  lépésben még nem tudod jelezni, hogy Aji kártyával szeretnél fizetni, ezért a 'Tovább' gomb megnyomásával lépj a következő szintre.

 

2. Ebben a lépésben, ha nem vagy még bejelentkezve, akkor írd be a megfelelő mezőkbe az adataidat. 'Tovább a szállítási módokhoz' gomb megnyomásával lépjünk tovább.

 

3. A szállítási módoknál most a vírus miatt csak a 'Házhozszállítás futárszolgálattal' opciót tudod kiválasztani.

4. A fizetési módot válaszd ki és az összegzéshez lépj tovább.

5. Ennél a lépésnél  a Megjegyzés mezőbe kell beírni a kártyán található kódot, ami a vonalkód alatt helyezkedik el a kártya hátulján. Majd lekaparva a PIN kódot is.

 

Normális esetben a kártyán lévő összeget többszöri alkalommal is levásárolhatod, de ez esetben csak egyszeri vásárlás lehetséges. Mondjuk ha 10.000ft van a kártyádon, akkor próbálj úgy kalkulálni, hogy a kosaradban hozzávetőlegesen majdnem akkora összegben legyenek benne termékek, mert a beváltás után manuálisan a kártyáról levesszük az összeget és csak egy újboli feltöltés után lehet használni újra.

Vagyis a kártyát nem kell kidobni vagy megsemmisíteni, mert amikor újra nyitnak üzleteink, akkor ott van lehetőség feltölteni őket.

 

Köszönettel

KH csapata