Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A Te asztalodon is hatalmas a felfordulás?

2021. 02. 16. 11:10:00

Cégünk minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy olyan termékeket, termékcsaládokat hozzon be a kínálatába, amelyet az embereknek saját maguknak kell elkészítenie, és persze a magyar piacon újdonságnak számítson. 

 

Nálunk külön csoport, ha úgy tetszik 'beszerzési csoport' foglalkozik azzal, hogy minél színesebb legyen a termékpalettánk és vásárlóink ne távozzanak üres kézzel, ha bármelyik üzletünkbe betérnek. Újabbnál újabb beszállítók és gyártók után kutatunk a világ minden táján, és ha olyan ötletes terméket vagy technikát találunk, amit a honi piacon nem nagyon lehet megtalálni, akkor megpróbáljuk beintegrálni a portfóliónkba. Szerencsére már a 25 éves működésünkből kifolyólag sok cég keres meg minket, hogy forgalmazzuk a termékeiket. Persze mi nyitottak vagyunk minden új dologra, ezért általában meghívjuk magunkhoz. 

Így voltunk a Werkhaus termékeivel is, amelyeket egyenesen Németországból importáltunk be. Ezek a termékek nem kifejezetten hobbi alapanyagok kategóriájába tartoznak, de a DIY (DO IT YOURSELF) kategóriába tökéletesen beleillenek. A megbízható német minőséget képviselik, amelyről a termékek kézbevételével meg is bizonyosodhatunk. Elsősorban az asztali rendszerezők tetszettek meg nekünk, de a cégnek vannak még ötletes termékeik, amiket próbának behoztunk. Nem a modern stílust képviselik, hanem a retro stílust, és ennek megfelelően a '70 - es '80 - as évekből választott járműveket részesítik előnyben. Találunk a kínálatban VW Beetle vagy T1-es transportert, de a Golf 1-es típusát is megtalálhatjuk.

     

A Citroen márkát tekintve pedig a 2CV  "kacsa" becenévre hallgató legnépszerűbb modelljét.

Viszont amik nagyon jópofák még, azok a mozdonyok, munkagépek és konténerek.

         

 

Minden termékük MDF-ből készült különös megmunkálással és dizájnnal. Az asztali ceruzatartókon kívűl még sok féle termékük van, de amiket még ötletesnek találtunk gyerekek részére azok a kaleidoszkópok.

       

 A szobai tárolók vagy ülőkékből csak pár mintát tudunk prezentálni, amit az Alleeban lévő üzletünkben tudtok megvásárolni. Hangfal - csoki automata - könyves szekrény - popcorn.

   

És utoljára, de nem utolsó sorban a WC papír tartók.

        

 

A cikkben feltüntetett termékeket a webshopunkban és az Allee bevásárlóközpontban lévő üzletünkben találjátok meg.

KH és csapata