• Vonalkód: 9789631619430
  • 1320
5%
6990 Ft
6641 Ft

Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Ételkészítési ismeretek

Vendéglátós generációk nőttek fel már Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. A mindig naprakész és rendkívül népszerű mű eddig százötvenezret meghaladó példányszámot ért el, és a magyar gasztronómiát professzionális szinten művelők alapvető és nélkülözhetetlen ismeretforrásává vált. E kiadás bővült a nemzetközileg elfogadott élelmiszer biztonsági rendszerrel kapcsolatos információkkal is.

Ételkészítési ismeretek

  • Vonalkód: 9789631619430
  • 1320
Vendéglátós generációk nőttek fel már Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. A mindig naprakész és rendkívül népszerű mű eddig százötvenezret meghaladó példányszámot ért el, és a magyar gasztronómiát professzionális szinten művelők alapvető és nélkülözhetetlen ismeretforrásává vált. E kiadás bővült a nemzetközileg elfogadott élelmiszer biztonsági rendszerrel kapcsolatos információkkal is.
5%
6990 Ft
6641 Ft

Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem