Esküvői vendégkönyv ujjlenyomatokkal

2016-05-05

festékpárna , Esküvő , vendégkönyv , album , képkeret , Pecsételés , bélyegzőpárna , ujjlenyomat

Ha ujjlenyomataitokkal díszítettétek az esküvői meghívókat, menükártyákat, ültetőkártyákat, akkor az az igazi, ha ezt az ötletet viszitek végig az egész esküvőtökön, és a vendégkönyvhöz is felhasználjátok! Hogyan? Mutatunk rá egy csomó klassz, inspiráló megoldást!

Az alapötlet tehát megvan, festépárnába nyomott ujjaitokkal csodás szívecskéket formáltatok a meghívókra, ültető- és menükártyákra. Maradjatok ennél a különleges, egyedi megoldásnál a vendégkönyveteknél is, és zsebeljétek be Ti is vendégeitek ujjlenyomatait! (Az eszközök mellé készítsetek ki nedves tisztítókendőt is, amivel a festéket le tudja mosni a kezéről a násznép.)

Az alapkellék tulajdonképpen csak a festékpárna, és az ötlettől függően az azt kiegészítő egyéb termék. >>


Az ujjlenyomatos vendégkönyeket ne a tipikus vendégkönyv formában képzeljétek el! Olyan is létezik persze - erre később mutatunk egy jópofa példát -, ám mi sokkal inkább buzdítunk Titeket a különlegesebb, egyedibb megoldásokra!


A násznép ujjlenyomataival leggyakrabban a szerelem fáját készítteti el az ifjú pár. Tegyetek Ti is így! A végén persze saját "aláírásotokkal" is szentesítsétek a remekművet! :-)

Nektek nincs más dolgotok, mint előre megrajzolni egy fatörzset, kikészíteni a festékpárnákat, és hagyni, hogy a vendégek az ujjlenyomataikkal elkészítsék a lombkoronát! Garantáltan egyedi, megismételhetetlen és utánozhatatlan vendégkönyvetek egy szép keretbe téve csodás dísze lehet az otthonotoknak!


A fa helyett bármilyen más ötletet kitalálhattok, például egy pitypangot, és annak szállingózó terméseit is ábrázolhatják az ujjlenyomatok, ...


... de lehet egy csokor lufi, vagy kéményből kiszálló füst is a végeredmény.


Az esküvő időpontjától, témájától függően válasszatok színeket a vendégkönyvhöz. Nálunk bélyegzőpárnák nagy választékát találjátok, nézzétek meg ITT! >>


A hagyományos album formájú vendégkönyv egyszerűen változhat egy mókás emlékké, ha a vendégeket arra kéritek, hogy nyomják bele ujjlenyomatukat, majd a festékpárnák mellé kikészített filcekkel rajzoljanak vicces figurákat az ujjlenyomatokból, és írjanak kedves üzeneteket Nektek.

Örömteli készülődést kívánunk!

Képek forrása: Pinterest

Kapcsolodó termékek

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem