Ötleteink

Mécsestartó házikó gyurmából

Ha készítettél valaha mézeskalács házikót, akkor már rutinosan állhatsz neki egy gyurma házikónak is. Akkor sem kell megijedned, ha nem, mert a cikkünkben bemutatott lépéseket követve könnyen felépíthetsz egy aranyos gyurmaházikót!

Filc adventi naptár

A KINCS Magazin régebben megjelent számában található ez a filc adventi naptár, amibe sok kis apróságot rejthetünk csemetéinknek!

Gyertyafény a télben

Mi szeretjük az egyszerűt nagyszerűvé varázsolni, a semmiből, a régiből, a kevésből minél többet, szebbet, érdekesebbet kihozni.

Nemsokára itt a december, és a Mikulás!

Kedves és ötletes Mikulás ajándék dobozkákat készíthetünk papírhengerből. Fontos ám, hogy a csizmákba, milyen módon becsomagolt ajándékokat rejt a Mikulás.

Zsákocskás adventi kalendárium

Amikor adventi kalendáriumot készítünk, sokszor elriaszthat bennünket a gondolat, hogy milyen sok időt vesz majd igénybe 24 db dobozka. Azonban nem mindig van ez így!

Őrizd meg a nyár legszebb emlékeit kreatívan!

Bármennyire is fájlaljuk, a nyári szünet, a nyári szabadságok ideje lassan a végéhez ér, ám a sok emlék még sokáig köt minket a nyaralásaink helyszínéhez. A vakáció során készült fényképek, az összegyűjtött belépőjegyek, apróságok megőrzésére számtalan kreatív ötlet létezik, ma ezek közül mutatunk néhányat.

Készülj kreatívan az új tanévre!

Múlt heti cikkünk után ma folytatjuk a kreatív készülődést a 2016/17-es tanévre. Ne ijedj meg, csupa szuper, kreatív ötlettel készültünk, amiket öröm lesz megalkotni!;-)

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem