Szünidei kuponnapok a KH Áruházban!

2016-06-13

Kezdd a nyári szünetet kedvezményes vásárlással Áruházunkban!

JÚNIUS 16-18. – KUPONNAPOK A KH ÁRUHÁZBAN

A kuponos napokra immár nem csak a plázákban található üzleteink esetében érdemes várnod. Mostantól Áruházunkban is beválthatsz kedvezményre jogosító kuponokat!

Az első lehetőséged máris a nyári szünetet indító akció június 16. és 18. között, amikor is 20% kedvezménnyel vásárolhatsz termékeinkből*!

*Az akció alól kivételt képeznek a Feldobox termékek, a Hunguest ajándékkártyák és a KH Ajándékutalvány, ezekre nem érvényes a 20% kedvezmény, valamint az akció más kedvezménnyel nem összevonható!

A kedvezmény igénybevételének csupán egyetlen feltétele van: mentsd le, nyomtasd ki és a pénztárnál mutasd fel az alábbi kupont (vagy legalább a telefonodra lementett képét ;-)! A kupont INNEN is letöltheted!


Szeretettel várunk!

Mentés

Mentés

További cikkek

Feldobox élménycsomagok Húsvétra!

A Feldobox egy eredeti ajándékutalvány, mellyel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

Tovább
Legyél Te is eladó nálunk!

Állást keresel? Lehet, hogy már nem is kell tovább keresgélned, mert mi épp új kollégákat keresünk az Allee-ban és Westendben lévő üzleteinkbe! Nézd meg a részleteket és jelentkezz hozzánk!

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem