Legyél Te is eladó nálunk!

2016-09-29

Állást keresel? Lehet, hogy már nem is kell tovább keresgélned, mert mi épp új kollégákat keresünk az Allee-ban és Westendben lévő üzleteinkbe! Nézd meg a részleteket és jelentkezz hozzánk!

Kedves Álláskereső!

Már többször is jeleztük, hogy a KH-nál bármikor szükség lehet új munkaerőre! Így van ez most is, folyamatosan bővülő csapatunkba ismét új kollégákat keresünk! Ha épp munkát keresel, jelentkezz, mert lehet, hogy Te is a szerencsés befutók között leszel!

Leendő új munkatársainkra budapesti üzleteinkben van szükség eladó munkakörben.

Olyan új munkatársakra vágyunk, akik lelkesek, kreatívak, szeretik a jó hangulatú, vidám munkakörnyezetet, szívesen dolgoznak csupa izgalmas hobbi termék és persze a sok izgalmas hobbi termékre és technikára éhes vevő társaságában.


Ha ez mind jellemző Rád is, akkor már csak néhány fontos dologról kell tudnod:

a betöltendő munkakör teljes munkaidős (8 órás) állás, pénztárkezelési tudást és gyakorlatot kíván.

Fényképes önéletrajzoddal jelentkezz e-mailben Ügyvezetőnknél, Rendes Nikolettánál a rendes.nikoletta@kreativhobby.hu e-mail címen!


Ha úgy érzed, tetszene egy ilyen állás és szívesen lennél hosszú távon is a KH csapat tagja, várjuk jelentkezésedet! Amennyiben Te nem keresel épp munkát, de ismersz valakit, aki igen, küldd el Neki ezt a linket, hátha Ő lesz csapatunk legújabb tagja!

Várjuk jelentkezésed!

Üdvözlettel:
a Kreatív Hobby csapata 

További cikkek

Feldobox élménycsomagok Húsvétra!

A Feldobox egy eredeti ajándékutalvány, mellyel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

Tovább
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem